کیخسرو چنگلوایی روز پنجشنبه در بازدید از طرح های تولیدی، زراعی و گلخانه ای شهرستان حاجی آباد افزود: در سال ۹۷ و ۹۸ به همت مسئولان و کشاورزان هرمزگانی ۲۰ درصد از سطح مبارزات کشور با آفت ملخ صحرایی در این استان انجام شد که معادل ۲۱۶ هزار هکتار بوده است.
وی بیان داشت: اگر مبارزه با ملخ صحرایی به موقع، موثر و مفید در مزارع و باغات کشاورزی هرمزگان انجام نمیشد میتوانست موجودیت کشاورزی این استان را تحتالشعاع قرار دهد.
مشاور وزیر کشاورزی در ادامه با ابراز رضایت از اجرای طرحهای کشاورزی حاجی آباد خاطرنشان کرد: طرحهای کشاورزی در این شهرستان به صورت علمی و کارشناسی شده از بعد کمی و کیفی از جمله استفاده از ارقام اصلاح شده و رعایت تاریخ کاشت در حال انجام است و آنچه که زمینهساز تولید حداکثری بوده، در حال اتفاق است.
وی بیان داشت: با توجه به علاقه مندی کشاورزان و تلاش مسئولان هرمزگان در سالهای نه چندان دور شاهد توسعه کمی و کیفی در بخشهای مختلف کشاورزی شهرستان حاجی آباد به خصوص گندم خواهیم بود.
رییس حفظ نباتات کشور گفت: با توجه به حجم زیاد صادرات و واردات محصولات کشاورزی هرمزگان، بدنبال پیدا کردن راهکارها و تمهیدات قرنطینه داخلی و خارجی در شهرستان حاجی آباد هستیم.
مشاور وزیر کشاورزی و رییس حفظ نباتات کشور به همراه رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و فرماندار حاجیآباد، از مزارع، گلخانهها، طرحهای تولیدی و بستهبندی محصولات کشاورزی شهرستان بازدید کرد.
شهرستان حاجی آباد ۳۳ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و دشتهای آشکار و شمیل این شهرستان با منابع آبی و اقلیم مناسب یکی از قطبهای مهم کشاورزی استان هرمزگان محسوب میشود.
گندم، ذرت علوفه ای، یونجه، سیب زمینی ، هندوانه و سایر صیفی جات بخشی از محصولات تولیدی در کنار سایر محصولات پردرآمدی هم چون خرما و مرکبات است.
بیشترمحصولات کشاورزی این شهرستان از جمله انواع خرما، گندم و صیفی جات جنبه صادراتی به بازارهای داخلی و کشورهای خارجی دارد.
شهرستان حاجی آباد در ۱۷۰ کیلومتری شمال بندر عباس واقع شده است.